ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας | Συνάντηση με Μπαραλιάκο

Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας | Συνάντηση με Μπαραλιάκο

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου στο υπόμνημα που έστειλε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας σε όλους τους βουλευτές και τις βουλεύτριες του νομού μας. Το υπόμνημα αφορούσε τα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας καθώς και αυτά που έχουν προκύψει από τον COVID – 19.

O κ. Μπαραλιάκος συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του κ. Παπαμιχαήλ Αθανάσιο και από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου επισκέφθηκε αρχικά μελισσοκομείο στην περιοχή του Σβορώνου για να δει από κοντά τις συνθήκες εργασίας ενός μελισσοκόμου. Η ξενάγηση στο μελισσοκομείο έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου Ψαριάη Βαλάντη.

Ακολούθησε δίωρη αναλυτική συζήτηση μεταξύ του βουλευτή και των μελών του ΔΣ του συλλόγου, σε πολύ καλό κλίμα, για τα θέματα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις που περιέχονται στο υπόμνημα.

Ο κ. Μπαραλιάκος έδειξε να είναι ενήμερος για πολλά από τα θέματα αυτά καταθέτοντας και δικές του προτάσεις προς τον σύλλογο. Από την πλευρά του δηλώθηκε η θέλησή του να βοηθήσει τον Σύλλογο για να εκπληρώσει τους στόχους του και κατ΄ επέκταση τους στόχους της Πιερικής μελισσοκομίας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα