ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Η 11η αιμοδοσία της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Κατερίνη | Η 11η αιμοδοσία της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Η γνωστή πανδημία του κορωνοϊού, δεν εμπόδισε την καθιερωμένη εδώ και χρόνια (τακτικής της αρχής του καλοκαιριού) υλοποίηση αιμοδοσίας της αντίστοιχης εφορείας της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χάρις στην σημαντική συμμετοχική παρουσία μελών και φίλων της Εστίας, που ανταποκρίθηκαν στο πανανθρώπινο κάλεσμα για προσφορά στην κοινωνία.

Η ενδέκατη αιμοδοσία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης υλοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού φορέα της Κατερίνης, σε χώρο που διαμορφώθηκε κατάλληλα για το γεγονός, λαμβάνοντας επιπρόσθετα όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα.

Κατερίνη | Η 11η αιμοδοσία της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Το διαδικαστικό μέρος της αιμοληψίας ανέλαβε όπως πάντα το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο πρόεδρος της Εστίας, Γρηγόρης Μιτσοκάπας και η έφορος αιμοδοσίας, Κατερίνα Νταϊλάκη-Ιορδανίδου ευχαριστούν δημόσια τον τομέα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης, τους αιμοδότες για την ευγενική ανταπόκριση και τα μέλη της εφορείας αιμοδοσίας της Εστίας για την συμβολή τους στην οργάνωση της πρωτοβουλίας.

Το σύνθημα της Ε.Π.Μ. Κατερίνης «Το αίμα αξίζει, δεν κοστίζει» έδρεψε για μια ακόμα φορά καρπούς και δικαίωσε τις επιλογές των διοργανωτών.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα