ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΝ Κατερίνης | Ξεκίνησε η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία, ξεκίνησε σταδιακά την επαναλειτουργία των Απογευματινών Ιατρείων τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Νοσοκομείο έχει προσαρμόσει τον τρόπο προσέλευσης των πολιτών και τη λειτουργία των αντίστοιχων ιατρείων στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. 

Ζητείται η κατανόηση εκ μέρους των πολιτών, καθότιείναι αναγκαία η συνεργασία όλων ως προς την αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης στο ραντεβού, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων εντός του Νοσοκομείου, τη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του προσωπικού και την εφαρμογή της μάσκας και την προσέλευση του ασθενούς χωρίς συνοδό εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή του.

Τα ραντεβού τωνΑπογευματινών Ιατρείωνκλείνονται τηλεφωνικά τις ημέρες λειτουργίας τους, δηλαδή Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και τις ώρες 15:00 έως 18:00 στον τηλεφωνικό αριθμό 2351350215.

                                                                                                 Ο Διοικητής

                                                                           Γεώργιος Χατζηγεωργίου   

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα