ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρικές εργασίες

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρικές εργασίες

Αντιπλημμυρικές εργασίες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Πιερίας

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρικές εργασίες

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με συνέπεια και πάντα στο πλευρό των πολιτών, επιχειρεί για την αποτελεσματική αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων»

Αυτοψία στις αντιπλημμυρικές εργασίες, που διενεργούνται στο Δήμο Κατερίνης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στην Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας, κ. Ιωάννη Τεκτονίδη.

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρικές εργασίες

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Πιερίας, υλοποιούν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, για την αντιπλημμυρική προστασία, που περιλαμβάνει καθαρισμούς ρεμάτων, καναλιών και τάφρων, που εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες για τη μείωση του πλημμυρικού κινδύνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, επίβλεψε τις εργασίες και διαπίστωσε τη γρήγορη εξέλιξή τους, που θα δημιουργήσουν μια αντιπλημμυρική ‘’ασπίδα’’ στην περιοχή. Η κ. Σοφία Μαυρίδου, τόνισε, ότι, τα αντιπλημμυρικά έργα, βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος της Περιφέρειας, για την εξασφάλιση της ετοιμότητας, για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων, στις απαιτήσεις των νέων κλιματικών συνθηκών.

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρικές εργασίες

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας