ΚΟΙΝΩΝΙΑ

72 νέα κρούσματα, 2081 συνολικά, 75 διασωληνωμένοι, 93 θάνατοι

“Βλέπουμε σταδιακά τα μέτρα να λειτουργούν. Αυτή η ελπιδοφόρα πορεία δεν πρέπει να σταματήσει”, ανέφερε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

“Σε κάποιες περιοχές πλημμύρισαν οι δρόμοι. Φυσικά και μπορούμε να περπατήσουμε μαζί με την οικογένειά μας αλλά πρέπει να τηρήσουμε τις αποστάσεις. Δεν μπορούν οι παρέες να ανακατεύονται”, υπογράμμισε ο καθηγήτης.

Ο κ. Τσιόδρας μετέφερε και την άποψη ενός συναδέλφου του από το εξωτερικό ότι η χειραψία θα πρέπει να σταματήσει σαν πράξη στο μέλλον κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν κι άλλες πνευμονολογικές παθήσεις.

Χαρδαλιάς | 5.500 περίπου άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα στην Ελλάδα. Περνάμε από το στάδιο της επιμονής στο στάδιο της υπομονής

“Η καλή αρχή που έχουμε κάνει να έχει έναν εξίσου καλό επίλογο. Μας αξίζει να μνημονεύεται η χώρα μας ως ένα καλό παράδειγμα” σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Είναι ένα διαφορετικό Πάσχα, είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση αλλά θα πρέπει να ασκήσουμε την Πίστη μας στο σπίτι μας, ανέφερε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Χαρδαλιάς.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα