ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασκευή σιδηροδρομικής στάσης στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας τους επόμενους μήνες

Ανάμεσα στα νεα έργα που ρίχνει στην αγορά η ΕΡΓΟΣΕ για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, η κατασκευή σιδηροδρομικής στάσης στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, φαίνεται να “παίρνει το δρόμο” της κατασκευής μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με το capital.gr, η σιδηρογρομική στάση στο Νέο Παντελεήμονα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα έργα προς υλοποίηση που ετοιμάζεται να κατασκευάσει η ΕΡΓΟΣΕ, στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος επανεκκίνσης της οικονομίας.

Πρόκειται για ένα έργο αξίας 1,6 εκ. ευρώ, καθώς μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες, η θυγατρική του ομίλου ΟΣΕ προγραμματίζει τη δημοπράτηση μειοδοτικών διαγωνισμών, συνολικού ύψους 154 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως για το συγκεκριμένο έχουν γίνει στο παρελθόν συσκέψεις επί συσκέψεων και συζητήσεις επί συζητήσεων.

Τελευταίος που αναφέρθηκε και ασχολήθηκε με το θέμα ήταν ο βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος και είχε πάρει βάσιμες – από ότι φαίνεται – διαβεβαιώσεις, πρό μηνός, πως το έργο “ξεπαγώνει”.

About the author

OM Newsroom

1 Comment

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • Πέρασε η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού-στις 13 Ιουλίου. Προσωράει το έργο; Κηρύχθηκε άγονος ή όχι ο διαγωνισμός; Υπάρχουν νεότερα;

Πρόσφατα άρθρα