ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας | 74 νέα κρούσματα σε σύνολο 966, 65 διασωληνωμένοι, 28 θάνατοι

13.477 διαγνωστικά τέστ έχουν διενεργηθεί μέχρι στιγμής στη χώρας μας. Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου των στελεχών του Υπουργείου Υγείας.

Η πορεία της επιδημίας συνεχίζεται. Τα μέτρα μας αφορούν όλους το ίδιο. Έχουμε καθημερινά μικρές νίκες αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται, αναφέρει ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Η τροχιά παραμένει ελεγχόμενη.

Οι ασθενείς που έχουν λάβει εξιτήριο είναι 52.

Κανείς δεν έχει ανοσία στη νόσο, σιγά-σιγά κάποιοι θα αποκτούν, είπε ακόμη ο κ. Τσιόδρας. 

Είναι σημαντική στρατηγική ο εμβολιασμός κατά του πνευμονιόκοκου καθώς μπορεί να προστατέψει από τις επιλοκές της νόσου του covid19.

Χαρδαλιάς | Το διακύβευμα είναι η προστασία των φίλων μας και των συγγενών μας. Μονόδρομος να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες.

Παραλήφθηκε το υγειονομικό υλικό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αναμένονται και άλλες ειδικές πτήσεις από διάφορους προορισμούς.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των προστίμων, ανέφερε ακόμη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς.

Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης | Οι κλίνες που έχουν διατεθεί για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι 3.100 ενώ έχουν αναπτυχθει 215 κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1800 επιπλέον προσλήψεις από τις οποίες περίπου 400 είναι γιατροί ανέφερε ο κ. Κοντοζαμάνης επαναλαμβάνοντας ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων μπροστά στην ανθρώπινη ζωή.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα