ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Βέροια

Άνδρας 49 ετών – Σε κατ’ οίκον περιορισμό

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ημαθία ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Η ημερήσια έκθεση για τον COVid-19 που αναρτάται καθημερινά στη σελίδα του, έβαλε σήμερα και την Ημαθία στον χάρτη με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 
αναφέροντας πως πλέον μετράει το πρώτο κρούσμα.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 49 ετών από Βέροια, ο οποίος επέστρεψε  πριν δέκα μέρες από επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αμερική. 

Ο άνδρας, κατά την επιστροφή του, έθεσε από μόνος του τον εαυτό του και τους οικείους του σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ τις πρώτες ημέρες παρουσίασε ήπια συμπτώματα (πυρετό και δύσπνοια). 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εξέταση στον 49χρονο έγινε έπειτα από την ιχνηλάτηση που διενεργήθηκε στους ταξιδιώτες και προσήλθε τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο της Βέροιας, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση, με το αποτέλεσμα να δείχνει τελικά πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό. 

Σημειωτέων, δεν χρειάστηκε η νοσηλεία του στο νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του, σε καραντίνα, ενώ προς το παρόν είναι καλά στην υγεία του. Έχει ξεκινήσει ήδη η απαραίτητη ιχνηλάτηση και η εξέταση των επαφών του 49χρονου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας