ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΝ Κατερίνης| “Αρνητικοί” γιατροί και νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με τον 65χρονο που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που έρχονται από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και αφορούν στα δείγματα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που ελέχθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και τα τελευταία δείγματα που στάλθηκαν για εξέταση (συνολικά πάνω από 50) βγήκαν αρνητικά, γεγονός που καθησυχάζει ασφαλώς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τον 65χρονο ασθενή ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Κατερίνης με covid_19.

“Θετική” σε κορωνοϊό αλλά ασυμπτωματική, μέχρι στιγμής, είναι μία νοσηλεύτρια η οποία βρίσκεται σε κατ’ οικον περιορισμό. Πρόκειται για το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα το οποίο, όπως έχει από τη πρώτη στιγμή γράψει το Olympusmera.gr , δεν συνδέεται με την περίπτωση του 65χρονου.

Την ίδια στιγμή, γιατροί και νοσηλευτές σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα τηρώντας από την πρώτη στιγμή το προβλεπόμενο πρωτόκολλο που αφορά σε ασθενείς που συνιστούν ύποπτα κρούσματα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας