ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πούλιος | Δεν συμμετείχαν Ιταλοί αθλητές στο Katerini Run

Με δηλώσεις στο olympusmera.gr ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων ΖΕΥΣ Αλέξανδρος Πούλιος ξεκαθαρίζει ότι δεν συμμετείχαν ιταλοί δρομείς στο Katerini Run που πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή.

Όπως διευκρινίζει υπήρχαν συμμετοχές από το εξωτερικό, όχι όμως από χώρες που υπάρχει καραντίνα ή διασπορά του νέου κορωνοϊού. Μπορεί κανείς άλλωστε να το διαπιστώσει και από τις συμμετοχές και τους τερματισμούς που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Μετά την επικοινωνία μας με τον κ. Πούλιο ο ΑΠΣ Δρομέων “ΖΕΥΣ” εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

9 Μαρτίου 2020

Με απόλυτη ευθύνη προς τους πολίτες, με αφορμή τα όσα διακινούνται περί συμμετοχής στο “KATERINIRUN” αθλητών – αθλητριών από την Ιταλία και προς αποκατάσταση της αλήθειας διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία συμμετοχή από τη γειτονική χώρα καταγράφεται. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από τη λίστα των τελικών αποτελεσμάτων όπου αναγράφεται η χώρα προέλευσης των συμμετεχόντων.

Παράλληλα σε ό, τι αφορά στον  ισχυρισμό ότι η διοργάνωση έπρεπε να ακυρωθεί σας ενημερώνουμε ότι δεν υφίσταται έως σήμερα απόφαση των αρμόδιων υπουργείων για ακυρώσεις και αναβολές αθλητικών διοργανώσεων. 

Μόλις χθες μετά το πέρας του «ΚΑΤΕRINIRUN» ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, η διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε ό, τι αφορά τις υπαίθριες αθλητικές διοργανώσεις όπως το «ΚΑΤΕRINIRUN» δεν έχουν με βάση τα έως τώρα δεδομένακαι τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας ληφθεί αποφάσεις για ματαίωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παλαιότερος από τους μαραθωνίους της χώρας, αυτός των Τρικάλων όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή κανονικά, με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής (στη γραμματεία θα υπάρχουν και αντισηπτικά και μαντιλάκια αντιβακτηριακά στον τερματισμό), όπως ακριβώς συνέβη χθες και στη διοργάνωση  «ΚateriniRUN».

Με τη θερμή παράκληση να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα, όπως το συγκεκριμένο είμαστε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε σχετική διευκρίνιση.

Για το Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Ο πρόεδρος

Αλέξανδρος Πούλιος

About the author

Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα