ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύδνας – Κολινδρού | Πληροφορίες για εγκατάσταση προσφύγων στο χώρο του πρώην ΕΨΥΚΑ στον Μακρύγιαλο

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, έχουν αρχίσει εργασίες συντήρησης στο κτήριο, που μέχρι το 2014 στεγαζόταν το οικοτροφείο «Ευφροσύνη» της ΕΨΥΚΑ στον Μακρύγιαλο.

Ο χώρος, ο οποίος γειτνιάζει με κάμπινγκ της περιοχής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να φιλοξενήσει περί τους 200 πρόσφυγες ή/και μετανάστες.

logo podas

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας