ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη | Αναστασιάδης: Κατάθεση Πρότασης για την Δημιουργία 4 Dog Park

Μετά απο αιτήματα πολλών Δημοτών και φίλων, κατέθεσα σήμερα την παρακάτω πρόταση για την Δημιουργία 4 Dog Park.

Προς : Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων
Κοιν: Δήμαρχο Κατερίνης

Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 4 Πάρκων Σκύλων

Λόγω επαγγέλματος , Εκπαιδευτής Σκύλων, γνωρίζω καλά τις ανάγκες πολλών δημοτών για χώρους, στους οποίους με ασφάλεια θα μπορούν να αφήσουν τους τετράποδους φίλους τους ελεύθερους, χωρίς λουρί.

Βάσει νόμου, αυτό επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε περιφραγμένους και προστατευμένους χώρους, όπου δεν διατρέχει κίνδυνο το ζώο να φύγει, να ενοχλήσει άλλους ανθρώπους ή να διατρέξει κίνδυνος για την ίδια του την ζωή.

Το μοναδικό πάρκο σκύλων που έχουμε στην πόλη μας είναι αυτό που δημιουργήθηκε στο Πάρκο της Κατερίνης και δεκάδες δημότες το επισκέπτονται για την εκτόνωση και την κοινωνικοποίηση του σκύλου τους.

Προτείνω, την δημιουργία άλλων 4 πάρκων για να μπορέσουμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο γεωγραφικά ποσοστό της πόλης. Συγκεκριμένα:
1) Στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Μακεδονίας
2) Στην ευρύτερη περιοχή του Πέλεκα
3) Στην ευρύτερη περιοχή των νέων Δικαστηρίων
4) Στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Σταδίου (Α΄ΔΑΚ)

Οι ακριβείς χώροι θα πρέπει να αποφασισθούν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου και είμαι στην διάθεσή σας να συμμετέχω στην διαβούλευση για το ζήτημα αυτό.

Τέλος, τόσο το υπάρχον πάρκο σκύλων, το οποίο πρέπει να αναβαθμιστεί και να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις, όσο και τα νέα που θα δημιουργηθούν, θα πρέπει να είναι βασισμένα σε πρότυπα, τα οποία και θα καταθέσω στην διαβούλευση , όταν αυτή θα γίνει.

Κατερίνη, 28/1/2020

Θωμάς Αναστασιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα