ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηγεωργίου | Θα λειτουργήσουμε και θα αξιολογηθούμε με βάση συγκεκριμένη στοχοθεσία

Νέος, μορφωμένος, καταρτισμένος και με όρεξη για δουλειά “προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα του ασθενή”, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Γιώργος Χατζηγεωργίου. 

Ο νέος διοικητής του ΓΝ Κατερίνης, Γιώργος Χατζηγεωργίου

Οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις (ΠΑΜΑΚ) και την Εφαρμοσμένη Οικονομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη (Πάντειο) ο Γιώργος Χατζηγεωργίου (με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια) αξιολογήθηκε και επιλέχθηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να είναι ο νέος Διοικητής του ΓΝ Κατερίνης για το οποίο, αποκλειστικά και μόνο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της σχετικής αίτησης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με δηλώσεις του στο OlympusMera.gr. 

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες που θα θέσει το επόμενο διάστημα, υπογράμμισε, πως ήδη στο πλαίσιο της λειτουργίας των νοσοκομείων όλης της χώρας και σε συνεργασία με τις κατά τόπους Υγειονομικές Περιφέρειες έχει δημιουργηθεί μία στοχοθεσία με δείκτες. 

“Σε πρώτη φάση και με βάση αυτούς τους δείκτες θα ενημερώσουμε αρχικά την ΥΠΕ και στη συνέχεια το Υπουργείο. Με βάση αυτούς τους στόχους θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε του δείκτες κρινόμενοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα”, σημείωσε ο νέος διοικητής τονίζοντας ότι οι διοικητές δεν θα αξιολογηθούν αόριστα, αλλά με βάση την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Ο κ. Χατζηγεωργίου ήδη έχει ενημερωθεί για πολλά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και έχει συναντηθεί με την πλειοψηφία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 

“Έχω ξεκινήσει, από την πρώτη στιγμή που ήρθα, να ενημερώνομαι για τα θέματα και κυρίως για τα προβλήματα. Οι τομείς, οι κλινικές και οι διευθύνσεις στο νοσοκομείο είναι παρά πολλοί. Ασφαλώς χρειάζεται κάποιος χρόνος και φυσικά η απαραίτητη συνεργασία με το αρμόδιο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.  Ενημερώνομαι για όλα και σιγά σιγά δραστηριοποιούμαστε” ανέφερε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε “Συναντήθηκα με την πλειοψηφία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού , συνεχίζω τις συναντήσεις μου με τους διευθυντές των κλινικών, να με γνωρίσουν, να τους γνωρίσω, να εντοπίσουμε τα προβληματα που υπάρχουν και να συζητησουμε πιθανές λύσεις και προτάσεις για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των ασθενών”. 

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με τον κ. Μυστρίδη

Ο κ. Χατζηγεωργίου επιβεβαίωσε το πολύ καλό κλίμα στο οποίο έγινε η πρώτη του συνάντηση με τον απελθόντα διοικητή. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Μυστρίδης τόσο την Παρασκευή όσο και τη Δευτέρα τον ξενάγησε στους χώρους του νοσοκομείου, έκαναν εκτενή συζήτηση για ζητήματα που εκκρεμούν, ώστε να μη μείνει πίσω η λειτουργία του νοσοκομείου ενώ και ο νέος διοικητής από την πλευρά του, του ζήτησε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία και προβλήματα που τυχόν υπάρχουν ώστε να ενημερωθεί η περιφέρεια. 

Πρόσφατα άρθρα