ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγίνιο | Με πλήθος επισκεπτών συνεχίζει η “Αυλή του Αη Βασίλη”

Με την παρουσία πολλών μικρών και… μεγάλων παιδιών συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της “Αυλής του Αη Βασίλη”, στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου στο Αιγίνιο, που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν, φωτογραφίζονται στο “Δωμάτιο Φωτογράφισης” (photo booth), προσπαθούν να διαφύγουν από το “Δωμάτιο Διαφυγής” (escape room), κατασκευάζουν όμορφα χειροποίητα στολίδια, απολαμβάνουν τη φιλοξενία στο σπιτάκι της Μαμάς και της Γιαγιάς, επισκέπτονται το Σπίτι του Άη Βασίλη και ταξιδεύουν με το τραινάκι στους δρόμους του Αιγινίου.

Δείτε εικόνες του Σάκη Χασαπέτη:

Aiginio

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα