ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγίνιο | Σύγχρονο και αξιόπιστο μικροβιολογικό εργαστήριο

Ένα νέο, σύγχρονο, υπεύθυνο και αξιόπιστο μικροβιολογικό εργαστήριο ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Αιγίνιο Πιερίας

Η Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος, Λίλιαν Τοπτσή (Επιστημονικός Συνεργάτης Μικροβιολογικού Εργαστηρίου ΑΧΕΠΑ), εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αξιόπιστα αποτελέσματα, λόγω της πολυετούς εμπειρίας της και του εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει στο εργαστήριο.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο αναλαμβάνει αιματολογικές, μικροβιολογικές, ορμονολογικές, βιοχημικές εξετάσεις, όπως πλήρης εργαστηριακός έλεγχος θυρεοειδικής λειτουργίας, σακχαρώδους διαβήτη, λιπιδίων, προγεννητικός έλεγχος, έλεγχος αλλεργιών, κ.α.

Η Λίλιαν Τοπτσή είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικευθείσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Μικροβιολογικό Εργαστήριο (συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ)

Λίλιαν Τοπτσή

Νικολάου Πλαστήρα 22, Αιγίνιο Πιερίας, (πλησίον ΚΕΠ Αιγινίου)

Τηλ.: 2353024222

Κιν.: 6946046517

email: ltoptsi@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή

Πρωί: 07:30 – 14:00

Απόγευμα: 17:30 – 19:30 (Τετάρτη απόγευμα κλειστά)

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας