ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη | Με Πρωτοψάλτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αριστοτέλους

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα. Συναυλία στη συνέχεια με Πρωτοψάλτη

Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί, στην πλατεία Αριστοτέλους το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Θεσσαλονίκης.

Η γιορτή θα αρχίσει με το σάλπισμα από τις τρομπέτες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσει εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με έξι πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες. Στη συνέχεια και σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου το κοινό θα απολαύσει άριες και μελωδίες από τέσσερις λυρικές τραγουδίστριες.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα με τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για να πατήσει την «Σκανδάλη» και να σκορπίσει «Το χειροκρότημα» στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ρόλο παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Την Ορχήστρα διευθύνει η αρχιμουσικός Λίζα Ξανθοπούλου.

Την επομένη, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Δικαστηρίων όπου και θα ακολουθήσει συναυλία της Josephine. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας