ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο δημαρχείο αντιπροσωπεία πολιτών που διαδήλωσαν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερου (φωτό-βίντεο)

Τη θέση του δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του νερού, που προωθείται από την κυβέρνηση μέσω διατάξεων του σχετικού προς ψήφιση νομοσχεδίου, ζήτησε αντιπροσωπεία πολιτών η οποία μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το απόγευμα της Τετάρτης.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας για το ίδιο θέμα με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης του νομού Πιερίας και εκεί αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι το δημαρχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δ.Σ

Τσολακίδης: “Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού θα διαδηλώσουμε με τα πλακάτ σε όλους του κυκλικούς κόμβους της πόλης”

Τόσο ο αναπληρωτής δημάρχου Γιώργος Νταντάμης, όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης δήλωσαν αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του νερού με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να ενημερώνει τους πολίτες και αντιπροσωπεία εργαζομένων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, ότι επίκειται συνάντηση της ΕΔΕΥΑ με την ΚΕΔΕ την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να αποκρυσταλωθεί η άποψη και οι περαιτέρω ενέργειες. Μάλιστα ο κ. Μπουσνάκης υπενθύμισε ότι η ΔΕΥΑ Κατερίνης ήταν από τις πρώτες ΔΕΥΑ της χώρας που τοποθετήθηκε αρνητικά στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του νερού.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα