ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατερίνη | Σοβαρά τα παράπονα των κατοίκων από τις κόντρες μηχανών στον Περιφερειακό

Ζητούν την επέμβαση της Αστυνομίας

Κατερίνη | Σοβαρά τα παράπονα των κατοίκων από τις κόντρες μηχανών στον Περιφερειακό

Μεγάλα είναι τα παράπονα κατοίκων πέριξ της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης όπου σχεδόν καθημερινά γίνονται κόντρες μηχανών μεγάλου κυβισμού.

Ειδικά το χθεσινό βράδυ η κατάσταση ήταν ανυπόφορη καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, αμέσως μετά τις 9 μ.μ. και για δύο ώρες τουλάχιστον μηχανές “κοντράρονταν” με μεγάλες ταχύτητες δημιουργώντας απίστευτο θόρυβο και ενόχληση.

“Το φαινόμενο είναι συχνό, δεν λέμε κάτι που δεν είναι γνωστό και δημιουργεί ηχορύπανση”, αναφέρουν στο olympusmera.gr κάτοικοι της περιοχής και συνεχίζουν: “Σεβόμαστε το φόρτο εργασίας των αστυνομικών αλλά ένα περιπολικό – εδώ και τόσο καιρό – θα μπορούσαν να έχουν στείλει…”

Η κατάσταση με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού έχει “ξεφύγει”, εδώ και καιρό στην Κατερίνη, μιας και ακόμα και μέσα στην πόλη καθημερινά μηχανές αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες δημιουργώντας θόρυβο τόσο με την ταχύτητα που αναπτύσσουν αλλά και με τις “πειραγμένες” εξατμίσεις τους. Η ανησυχία των κατοίκων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς σε περιοχές μακριά από το κέντρο παιδιά παίζουν στη γειτονιά τους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το κακό!

(Φωτογραφία αρχείου)

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας