ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δ.Σ Κατερίνης | Κάτι σαν… ψήφισμα για την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή (βίντεο)

Δύσκολη εξίσωση η αντιμέτωπιση των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που ζητούν στήριξη θεσμικών και μη, στο αίτημά τους για επιστροφή στην εργασία τους. 

Αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης όπου το σώμα διχάστηκε στην προσπάθειά του να… υποστηρίξει τους ανθρώπους που παραμένουν σχεδόν ένα χρόνο χωρίς δουλειά και εισόδημα, κρατώντας όμως σαφείς αποστάσεις από τις απόψεις τους περί εμβολιασμού. 

Το ψήφισμα της διοίκησης του δήμου ήταν τόσο γενικό και αόριστο που θα μπορούσε να θεωρηθεί  ακόμη κα μη στήριξη με τον ανεξάρτητο Νίκο Τσιαμπέρα να  σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πως “γράφτηκε στο πόδι”. 

Με δικό του ψήφισμα αναλυτικό και με ξεκάθαρη πολιτική χροιά τοποθετήθηκε ο Σάκης Γκούνας το οποίο μάλιστα ικανοποίησε και τον εκπρόσωπο των υγειονομικών σε αναστολή Κώστα Πουλικίδη. 

Απέναντι στη γενικότητα της συζήτησης η Μαρία Τερζίδου-και με την ιδιότητα της υγειονομικού- ήταν απολύτως ξεκάθαρη ζητώντας να μην γίνεται ούτε επίκληση του Ιπποκράτη, ούτε να ακούγονται επιστημονικές απόψεις… Είχε προηγουμένως ακούσει από τον εκπρόσωπο των υγειονομικών σε αναστολή, Κώστα Πουλικίδη, περί “πειραματικού εμβολίου” και της “γύρισε το μάτι. “Είμαι μαζί σας στο θέμα της πληρωμής των οικογενειών, καλό όμως είναι να μάθουμε τις προτάσεις σας και ποιο είναι το ψήφισμα που θα υποστηρίξουμε. Η επιχειρηματολογία μεταξύ μας σε επιστημονικό επίπεδο δε αφορά το σύνολο του Δ.Σ. Ο όρκος του Ιπποκράτη είναι μια προσωπική υπόθεση” ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Τερζίδου.

Ο Γιώργος Κυριακίδης από την πλευρά του ήθελε να μάθει τι θα ψηφίσει ο Χιονίδης που είναι κυβερνητικός με τον Παπαζιώγα να του απαντάει “εσείς είστε αυτοί που λέτε ότι βάζετε πλάτη στην κυβέρνηση”.

Δείτε όλη τη συζήτηση για το ψήφισμα στους υγειονομικούς από το 18:20:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα