ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποστασιοποιημένος και αποφασισμένος για την έξοδο ο Σάκης Γκούνας 

Στο κατώφλι της εξόδου από τη δημοτική παράταξη Κουκοδήμου-Νταντάμη βρίσκεται ο Σάκης Γκούνας

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου, που εκλέχθηκε με τη δημοτική παράταξη «Ανανέωση Τώρα» του Γιώργου Νταντάμη, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τη συνδιοίκηση διατηρώντας ένα αποστασιοποιημένο προφίλ  απέναντι σε όσα λαμβάνουν χώρα, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο. 

Το νέο «μόρφωμα», με τις προσθήκες των «ανεξάρτητων» στη διοίκηση, σε συνδυασμό με το βαρύ κλίμα που έχουν διαμορφώσει οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση, η στασιμότητα και διάψευση των προσδοκιών από τη δική του παράταξη, τον οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, σε άμεσες αποφάσεις. 

Την ίδια στιγμή, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον αρμόδιο τομεάρχη του κόμματος σχετικά με την απόφασή του να διαχωρίσει τη θέση του και κυρίως το πώς και πότε αυτό θα γίνει. Καλά πληροφορημένη πηγή θεωρεί ότι η στάση του Γκούνα από δω και πέρα θα καθορίσει πολλές αυτοδιοικητικές εξελίξεις. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του olympusmera.gr o ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο στο πρόσωπο του Γκούνα αναγνωρίζει την επόμενη γενιά δυναμικών στελεχών του κόμματος με τη θέση του και εντός της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σαφώς πιο ενισχυμένη μετά την πανηγυρική εκλογή του στην Κ.Ε του κόμματος (πρώτος σε ψήφους στην Πιερία και 12ος πανελλαδικά). 

Σε κάθε περίπτωση η, για πολλούς, δρομολογημένη, απόφασή του, θα έρθει τη «στιγμή που πρέπει και θα είναι αιτιολογημένη» φέρονται να λένε άτομα του περιβάλλοντός του. 

Ε.Δ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα