ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατερίνη | Στήνει “χιονιδικό” ψηφοδέλτιο ο δήμαρχος – “Άδειασμα” βλέπουν οι δικοί του

Την αποχώρηση τους από τους “Πολίτες σε Δράση” ανακοίνωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Βαϊνάς και Λάζαρος Ντόντης στον επικεφαλής του συνδυασμού Σάββα Χιονίδη την περασμένη Κυριακή. Η ανεξαρτητοποίηση τους αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16/3 ενώ βέβαιο θεωρείται ότι αμφότεροι κινούνται προς τη συμπαράταξη της διοίκησης.

Καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν τους δύο άνδρες να βρίσκονται εδώ και καιρό με το ένα… πόδι στην Εκκίνηση με τον Κώστα Κουκοδήμο να στήνει ψηφοδέλτιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών με κύριο κορμό αμιγώς “χιονιδικό”!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφερε γη και ύδωρ για να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις τους ενώ δεδομένο θεωρείται ότι η συμφωνία είχε ως αντάλλαγμα (το λιγότερο) διοικητική θέση τουλάχιστον για τον ένα από τους δύο και μάλιστα μέχρι το Μάιο!

Τη ίδια στιγμή θορυβημένα εμφανίζονται αρκετά πρόσωπα της παράταξης του δημάρχου που εισπράττουν ως “άδειασμα” τις μεταγραφές από το συνδυασμό Χιονίδη. Μάλιστα κάποιοι αισθάνονται την (αντιδημαρχιακή) τους καρέκλα να τρίζει, λέγοντας στο περιβάλλον τους ότι θα βρουν μπροστά τους αυτούς που προσπάθησαν να ρίξουν στις τελευταίες εκλογές!

Και δεν έχουν άδικο αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο η “Εκκίνηση” του Κουκοδήμου όσο και η “Ανανέωση Τώρα” του Νταντάμη είχαν ως προεκλογική τους σημαία τους “κουρασμένους” και “διαπλεκόμενους” χιονιδικούς, αυτούς δηλαδή που τώρα διακαώς κυνηγούν να εντάξουν στο στρατόπεδο τους.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα