ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήμερα η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη Κατερίνης με έξι υποψήφιους – Γιατί αναβλήθηκε χθες το Δ.Σ

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης σε εξ αναβολής, δια ζώσης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. 

Η εκλογή ήταν προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη στις 18:00 ωστόσο, μισή ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ότι θα αναβληθεί γιατί υπήρχαν τυπικά κολλήματα καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για τη διαδικασία οι ανεμβολίαστοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν στον 1ο όροφο του δημαρχείου για να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και τα όποια προσκόμματα θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. 

Πάντως στους ψιθύρους και στα πηγαδάκια του δημαρχείου συζητήθηκε έντονα ότι ο λόγος που αναβλήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση ήταν άλλος και συγκεκριμένα το γεγονός ότι η συμπαράταξη Κουκοδήμου-Νταντάμη δεν εξασφάλιζε την απαιτούμενη πλειοψηφία για να αναδείξει το πρόσωπο που επιθυμούσε ως Συμπαραστάτη… Πληροφορίες που φαίνεται να επιβεβαιώνονται αναφέρουν επίσης ότι κατάθεση υποψηφιότητας της τελευταίας στιγμής, χθες λίγο πριν τις 15:00, που εξέπνεε η προθεσμία, έφερε τα πάνω κάτω. Κάποιοι μάλιστα έκανα λόγο για άδειασμα συγκεκριμένου προσώπου που αναμενόταν να στηριχθεί από τη συνδιοίκηση μέχρι που προέκυψαν… νεώτερα δεδομένα.  

Έτσι το νέο κάλεσμα είναι για σήμερα Πέμπτη, στις 14:30 για τους εμβολιασμένους και στις 15:00 για τους (τρεις) ανεμβολίαστους. 

Οι υποψηφιότητες για την έμμισθη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης είναι έξι (6) και είναι οι εξής: 

Ναβροζίδου Παναγιώτα-πρώην τραπεζική υπάλληλος 

Καραΐσκος Αναστάσιος-δικηγόρος 

Αρβανίτη Σοφία-δικηγόρος

Μιχαηλίδου Αθηνά-δικηγόρος 

Δίντσης Γεώργιος-δικηγόρος 

Αθανασιάδου Ελένη-δικηγόρος 

Πρόσφατα άρθρα