ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξενοδόχοι Πιερίας | “Γλυκόπικρη” γεύση από τις πληρότητες των εορτών

Πολύ χαμηλά οι προκρατήσεις για τα Θεοφάνεια – Δηλώσεις στο olympusmera.gr του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

Ξενοδόχοι Πιερίας | "Γλυκόπικρη" γεύση από τις πληρότητες των εορτών

“Γλυκόπικρη” γεύση αφήνουν στους ξενοδοόχους της Πιερίας οι πληρότητες των φετινών γιορτών μιας και μεσοσταθμικά κινήθηκαν μεταξύ 60-65% την παραμονή και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Καλύτερα πήγαν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης δηλώνει στο olympusmera.gr: “Λέγοντας πληρότητες για την περίοδο των γιορτών αναφερόμαστε φέτος στα διήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς”.

Η κίνηση διαμορφώθηκε από κρατήσεις της τελευταίας στιγμής που έδωσαν ανάσα στους ξενοδόχους στους ορεινούς προορισμούς της περιοχής καθώς ελάχιστες ήταν οι ξενοδοχειακές μονάδες που λειτούργησαν παραλιακά.

Παράλληλα για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς είχαμε τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα με “υψηλές απαιτήσεις” για τους επισκέπτες από το εξωτερικό που δεν ήρθαν τελικά στην περιοχή.

“Θέληση από τον κόσμο να ταξιδέψει υπάρχει”, τονίζει ο κ. Τσιτλακίδης και συνεχίζει: “Το θέμα είναι κατά πόσον μπορεί , λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, ο κόσμος να έρθει στην Πιερία”.

Την ίδια ώρα πολύ χαμηλά κινούνται οι προκρατήσεις για τα Θεοφάνεια σε ποσοστά 20-25% και με μόνη ελπίδα τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας