ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος στη Β΄Θεσσαλονίκης με Εμφιετζόγλου ο Ευγένιος | Παραιτήθηκε εδώ και μήνες από την Επιτροπή για τα αδέσποτα

Υποψήφιος στη Β΄Θεσσαλονίκης με την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου θα είναι ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Ανατροπή-Αναγέννηση” έχει δεχθεί πρόταση και από το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο προκειμένου να είναι υποψήφιος με την “Εκκίνηση” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ωστόσο η όποια απάντησή του δεν θα δοθεί πριν από τις εθνικές εκλογές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ευγένιος εδώ και μήνες έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων του δήμου Κατερίνης ενώ πριν από περίπου δέκα μέρες αποχώρησε και από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του δήμου Κατερίνης, σύμφωνα με πληροφορίες, για προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του αναμένεται να γνωστοποιηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο όπου θα αναφερθεί στα πεπραγμένα του.

Δυνατά ονόματα “παίζουν” για το ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης στην Πιερία

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι της συμβολαιογράφου Στέλλας Μαντουλίδου, της οδοντιάτρου Τριανταφυλλιάς Διαμαντοπούλου, του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Χαράλαμπου Μπρουσκέλη και του πρώην προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος Χρήστου Φωτόπουλου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα