ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγ. Σπυρίδωνας | Κουτρούπας: “Η χώρα έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ που υπηρετεί τις θεμελειώδεις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας”

Με έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων, ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας Κωνσταντίνος Κουτρούπας πραγματοποίησε ομιλία στον Άγιο Σπυρίδωνα του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής αναφέρθηκε στην ανάγκη της χώρας για “έναν πολιτικό
χώρο που υπηρετεί τις θεμελειώδεις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, ένα κόμμα ευθύνης, που δε θα ρισκάρει να ρίξει τη χώρα στα βράχια”
και συνέχισε: “Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και το λέει ευθαρσώς. Τα «χτυπήματα» στην πλάτη ανήκουν στο παρελθόν. Θέλει κίνητρα για δουλειές, θέλει ίσες ευκαιρίες, θέλει αξιοκρατία. Θέλει ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, θέλει προτάσεις για τη στέγαση, κυρίως τα νέα ζευγάρια. Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν μπορεί να διαχειριστεί την ακρίβεια, θέλει μέτρα πραγματικής στήριξης, όχι επιδόματα”.

“Για όλα αυτά θέλω να παλέψω”, κατέληξε στην ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023 χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα