ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτρούπας | Με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικεφαλής θα δώσουμε σπίτι – σπίτι και γειτονιά – γειτονιά την εκλογική μάχη!

Κάλεσμα στην ομιλία Ανδρουλάκη

Το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία απευθύνει μέσω Facebook ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας.

Κοντεύουν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε ως πρόεδρος του κινήματος την Πιερία. Αναμφισβήτητα, τα χρόνια που πέρασαν είναι πολλά…
Όμως αυτήν την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στην Πιερία τον πρόεδρό μας Νίκος Ανδρουλάκης που μας επισκέπτεται, για πρώτη φορά, ως πρόεδρος του #ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Η εκλογή του στην ηγεσία του κινήματος σηματοδοτεί την ανανέωση που είναι επιβεβλημένη ώστε ο χώρος μας να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Την ανανέωση όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε ιδέες και πολιτικές που θα έχουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο.
Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, περήφανοι για το παρελθόν και το παρόν μας χαράσουμε όλοι μαζί με τη νέα μας πορεία με την κοινωνία στο προσκήνιο και με στόχο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής να φέρει τη δημοκρατική ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπήρξε διαχρονικά αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, οι θέσεις μας και οι πολιτικές μας – αργά ή γρήγορα – διακιώθηκαν. Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Πληρώσαμε για αυτά και είμαστε ακόμα όρθιοι. Με τον πρόεδρο μας, τον Νίκο Ανδρουλάκη, επικεφαλής θα δώσουμε σπίτι – σπίτι και γειτονιά – γειτονιά την εκλογική μάχη!
Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ και σας προσκαλώ στην ομιλία του προέδρου μας στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης (Εκάβη) την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, στις 7 μ.μ”.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας