ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτρούπας: “Ξεκάθαρο ότι στο μικροσκόπιο της Κυβέρνησης δεν είναι η καθημερινότητα των πολλών, αλλά τα συμφέροντα των λίγων”

Σχόλιο του Κωνσταντίνου Κουτρούπα για τη μείωση στο μισό της φορολογίας των μερισμάτων των εφοπλιστών

Σχόλιο για τη μείωση στο μισό της φορολογίας των μερισμάτων των εφοπλιστών κάνει -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook – ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας αναφέροντας ως ξεκάθαρη την επιλογή της Κυβέρνησης να στηρίξει τα συμφέροντα των λίγων.

Αναλυτικά:

Την ώρα που η Κυβέρνηση αδυνατεί με την ανεπαρκή επιδοματική πολιτική της να ελέγξει την ακρίβεια και αρνείται πεισματικά να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και τον φόρο στα καύσιμα, επιλέγει να μειώσει στο μισό τη φορολογία των μερισμάτων των εφοπλιστών από 10% σε 5% και μάλιστα αναδρομικά από 10.1.2022. Το «δώρο» αυτό στους εφοπλιστές δεν είναι το πρώτο, καθώς το καλοκαίρι η Κυβέρνηση ψήφισε την αναστολή των εισφορών τους για το έτος 2021.
Μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι στο μικροσκόπιο της Κυβέρνησης δεν είναι η καθημερινότητα των πολλών, αλλά τα συμφέροντα των λίγων. Στη χώρα μας, καθημερινά, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας