ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτρούπας: “Τα αφηγήματα επιτυχίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθημερινά γκρεμίζονται από την σκληρή πραγματικότητα”

Σχόλιο του γνωστού γιατρού με αφορμή την εκτόξευση του πληθωρισμού στο 12,1%

Μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας σχολίασε την εκ νέου αύξηση του ετήσιου πληθωρισμού στο 12,1%.

Ο γνωστός χειρουργός ΩΡΛ της Πιερίας αναφέρει:

O ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα εκτινάχθηκε στο 12,1% το Σεπτέμβριο, από 11,1% τον Αύγουστο, καθιστώντας τη χώρα μας -αρνητική- πρωταθλήτρια στην Ευρωζώνη, με μηνιαία μεταβολή του πληθωρισμού 3%!

Τα αφηγήματα επιτυχίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη καθημερινά γκρεμίζονται από την σκληρή πραγματικότητα που οι πολίτες αυτής της χώρας βιώνουμε.

Θα μου πείτε: Τι πιο σύνηθες;

Καθώς η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει πραγματικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας επιλέγοντας να εισπράττει φόρους από τους πολλούς και να τους μοιράζει σε επιδόματα, ενώ με τα ημίμετρά της δεν ξεχνά ποτέ να “φροντίζει” τους λίγους και εκλεκτούς φίλους της.

Η αύξηση του πληθωρισμού, για ακόμη ένα μήνα, δείχνει την αναποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης. Παράλληλα αποδεικνύει το μεγάλο ψέμα της υποτιθέμενης κατάργησης της ρήτρας αναπροσαρμογής που και με την παρέμβαση των 3,2 δισ. ευρώ θα έφερνε μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος – άρα και στον πληθωρισμό – καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα της αύξησής του”.

Όπως φαίνεται ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας συνεχίζει τον αγώνα του για την εξασφάλιση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία με δημοσιεύσεις, τοποθετήσεις και συναντήσεις.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας