ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις από το Επιμελητήριο Πιερίας | Είναι ντροπή το ότι δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα ο Όλυμπος

Το πρώτο μέρος του master plan για την αξιοποίηση του Ολύμπου που εκπονείται με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας παρουσιάστηκε χθες κατά τη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με αφορμή τα εγκαίνια της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνέχεια της παρουσίασης του master plan, να σχολιάζει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αξιοποιηθεί ο Όλυμπος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι ντροπή”.

Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ήταν εκπρόσωπος του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της ΚΕΕΕ αναφέρθηκε γενικότερα στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στη συνεργασία που έχει με όλους τους προέδρους των Επιμελητηρίων.

Γεωργιάδης | Είμαι ένας υπουργός που σέβεται τα Επιμελητήρια. Ο επιμελητηριακός θεσμός είναι εξαιρετικά χρήσιμος για την ανάπτυξη της οικονομίας και αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις κυβερνήσεις και την πραγματική οικονομία.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας