ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάνη | Πρόταση για την ίδρυση προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος στο Τμήμα Logistics

«Στο εξαιρετικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), που έχει επιτύχει μια μοναδική διασύνδεση με την αγορά εργασίας, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές του τμήματος, για την τοπική κοινωνία και οικονομία της Κατερίνης, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, η δημιουργία ενός προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος».

Την πρόταση αυτή, την οποία είχε διατυπώσει για πρώτη φορά δημόσια από το βήμα της Βουλής, κατά την πρόσφατη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, επανέλαβε η Βουλευτής στον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Άγγελο Συρίγο, κατά τη χθεσινή τους προγραμματισμένη συνάντηση.

Ήδη, άλλωστε το Τμήμα βρίσκεται σε διαδικασία ίδρυσης αγγλόφωνου μεταπτυχιακού, με αντικείμενο τα ναυτιλιακά Logistics, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η κυρία Μάνη θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αλλά και με τη Διοίκηση του Τμήματος, με στόχο την υλοποίηση μιας πρότασης, που αναμένεται να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη προοπτική και δυναμική, σε ένα ήδη εξαιρετικά επιτυχημένο Ακαδημαικό Τμήμα.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα