ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μάνη στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Προσκεκλημένη της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, η κυρία Μάνη παρευρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

«Μία ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό και ξεχωριστή ιστορική και παιδαγωγική αξία, που υπενθυμίζει ότι η υπεράσπιση της Δημοκρατίας αποτελεί το ύψιστο καθήκον όλων και πρέπει να είναι διαρκής. Πολύ περισσότερο στη σημερινή συγκυρία, με τις έντονες προκλήσεις και το ασταθές διεθνές περιβάλλον, η προσήλωση στις αρχές της Δημοκρατίας, η αναζήτηση συναινέσεων και συγκλίσεων για το καλό της πατρίδας μας, αποτελεί το μόνο ασφαλή δρόμο.

Η Δημοκρατία, οι αξίες της και οι θεσμοί της θα αποτελούν πάντα την πυξίδα μας για την επόμενη ημέρα, ώστε να ξεπερνάμε ενωμένοι κάθε πρόκληση, κάθε δυσκολία και να προχωράμε όλοι μαζί».

Στο περιθώριο της δεξίωσης, η κυρία Μάνη είχε σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και την ευκαιρία να συζητήσει με κορυφαίους Υπουργούς και μέλη της Κυβέρνησης για πλήθος ζητημάτων που αφορούν την Πιερία και τους πολίτες της.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα