ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ο Βεσυρόπουλος (φωτό & βίντεο)

Με ευχαριστίες και θερμά λόγια έγινε δεκτός από το δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο

Στο Δήμο Δίου-Ολύμπου βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, ο υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος συνοδευόμενος από τον Γενικό Συντονιστή των οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. κ. Ηλία Τάπρα και μέλη της ΔΕΕΠ Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Βεσυρόπουλος συμμετέχει σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον αν. υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη που επισκέπτεται σήμερα την Πιερία (δες αναλυτικά ΕΔΩ).

Τον κύριο Βεσυρόπουλο υποδέχτηκε στο δημαρχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο, ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και αντιδήμαρχοι Καλαϊτζής, Πατσιαρίκας, Φαρμάκης και Φόλιος.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος μίλησε με τα πλέον θερμά λόγια για τον κ. Βεσυρόπουλο και τον χαρακτήρισε “φίλο του δήμου και της περιοχής” κάνοντας αναφορά στη βοήθεια του υφυπουργού στα “πολλά και σημαντικά” που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τι ειπώθηκε:

Στη συνέχεια ο κ. Βεσυρόπουλος βρέθηκε σε έργο του δήμου στον Πλαταμώνα και επισκέφτηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Δίον.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας