ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Σκυλακάκη επισκέπτεται σήμερα την Πιερία – Φωτό από την Π.Ε Πιερίας (φωτό)

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέπτεται σήμερα την Πιερία με επικεφαλής τον αν. υπουργό Οικονομικών Θεόδωρό Σκυλακάκη και τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου καθώς και των βουλευτών Στάθη Κωνσταντινίδη, Στράτο Σιμόπουλο και Βασίλη Σπανάκη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν η Π.Ε Πιερίας όπου Σκυλακάκης και Βεσυρόπουλος συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου ενώ λίγη ώρα αργότερα στο κλιμάκιο ενσωματώθηκε και ο βουλευτής Σερρών Στράτος Σιμόπουλος.

Στην περιφέρεια βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης, οι βουλευτές Πιερίας Άννα Μάνη και Σάββας Χιονίδης, ο τομεάρχης Δ.Ε.Ε.ΕΠ Πιερίας Λευτέρης Κλώνος, ο γενικός συντονιστής των οργανώσεων της ΝΔ Κ. Μακεδονίας Ηλίας Τάπρας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γιώργος Χατζηγεωγίου, ο πολιτευτής Πιερίας Θεόδωρος Τόνας.

Αυτή την ώρα το κλιμάκιο χωρισμένο σε δύο ομάδες επισκέπτεται τους δήμους Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου.

Στις 15:00 είναι προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Ελληνική Οικονομία μπροστά στις προκλήσεις της εποχής» και εισηγητές: κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αν. Υπουργός Οικονομικών

κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός Οικονομικών

                     κα Παυλίνα Καρασιώτου, Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων

στο Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Πιερίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος)