ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάνη | 24 νέες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Ενόψει των νέων θέσεων που αναμένεται άμεσα να προκηρυχθούν από το Υπουργείο Υγείας, συμπεριλαμβανομένων των 24 νέων θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού, η κυρία Μάνη συναντήθηκε με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου και με τη Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, Ιατρό νεφρολόγο και Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, κυρία Μαρία Μαλλιάρα, και συζήτησαν για τις ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό. 

Η κυρία Μαλλιάρα ενημέρωσε τη Βουλευτή για τα γενικότερα ζητήματα του Νοσοκομείου, για τη διαχείριση και τη νοσηλεία των περιστατικών Covid αλλά και για την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης του νοσοκομείου.

Η κυρία Μάνη επισήμανε στο Διοικητή και τη Διευθύντρια ότι κατά την πρόσφατη συνάντησή της με τον Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, το κύριο ζήτημα που του έθεσε ήταν η περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Κατερίνης, με υγειονομικό προσωπικό, ιατρούς και νοσηλευτές, ενόψει των νέων θέσεων που θα προκηρυχθούν. 

Είναι σημαντικό, όπως τόνισε, όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την περαιτέρω στελέχωση του νοσοκομείου, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά και να εξυπηρετούνται με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι πολίτες όλης της Πιερίας.

Η Βουλευτής θα επισκεφτεί το επόμενο διάστημα και τα υπόλοιπα τμήματα και κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας