ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάνη | Ζήτησε την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κατερίνης

Από τον Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη – Ενόψει των νέων προσλήψεων

Μάνη | Ζήτησε την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κατερίνης

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα υγείας στην Πιερία, είχε η Βουλευτής με τον Υπουργό, κ. Θάνο Πλεύρη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Υπουργείο.

Στο επίκεντρο, ήταν το δίκαιο αίτημα που έθεσε η κυρία Μάνη για περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Κατερίνης, με υγειονομικό προσωπικό, ιατρούς και νοσηλευτές, ενόψει των νέων θέσεων που αναμένεται να προκηρυχθούν.

Ενίσχυση που κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών της Πιερίας αλλά και τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που υποδέχεται η περιοχή κατά τους θερινούς μήνες.

Η Βουλευτής επισήμανε την εξαιρετική δουλειά του εν γένει προσωπικού του Νοσοκομείου Κατερίνης, που κυρίως τα δυο τελευταία χρόνια, δίνει καθημερινή μάχη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Για το λόγο αυτό, τόνισε ότι το προσωπικό θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω με ικανό αριθμό ιατρών, νοσηλευτών και λοιπών ειδικοτήτων, που θα προκύψουν από τις νέες προσλήψεις.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε την κυρία Μάνη πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου Κατερίνης και θα είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί της για όλα τα ζητήματα υγείας στην περιοχή της Πιερίας.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα