ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αστ. Καρτσιώτης: “Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου”

Ευχαριστήριο μήνυμα

Αστ. Καρτσιώτης: "Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου"

Θέλω να ευχαριστήσω, τις δεκάδες των συνδημοτών μου και μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ. για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη των οργάνων, των συνέδρων και των συμβόλων του Κινήματος.

Η πάνδημη συμμετοχή τους απέδειξε για ακόμα μία φορά πως “Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να αποτελέσει διάττοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου”, καθώς και την αναγνώριση που έχει η συνολική του προσφορά στον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.

Συγχαίρω, όλους όσους στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια και έθεσαν τους εαυτούς τους στην κρίση των μελών μας.

Συγχαίρω, τους εκλεγέντες εκπροσώπους για το 3ο Συνέδριο και τους εκλεγέντες στη Νομαρχιακή Επιτροπή και τις Συντονιστικές Γραμματείες των οργανώσεων.

Συγχαίρω, για το έργο τους, τους εθελοντές-μέλη των εφορευτικών επιτροπών που έφεραν σε πέρας μια άψογη εκλογική διαδικασία, κάνοντας την πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας!

Ευχαριστώ κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά, που με την στήριξη και την ψήφο τους με ανέδειξαν σύνεδρο και πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, μέλος στη Συντονιστική Γραμματεία Δίου-Ολύμπου.

Υπόσχομαι σε όλους σας να φανώ αντάξιος της χαράς και της τιμής που μου κάνατε, αλλά και της ευθύνης που μου αναθέσατε για να ανεβάσουμε και πάλι ψηλά τον ήλιο της ελπίδας, τον ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάνω από τον τόπο μας.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ Β. ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα