ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ | Στις 15 Μαΐου οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής

Τα εκλογικά κέντρα της Πιερίας

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πιερία και στην Ελλάδα καλούνται την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 να αναδείξουν πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή.

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το μαζικοτερο στην ιστορία του κόμματος, παράγει ήδη κοινωνική κίνηση και πολιτικά αποτελέσματα.
Η κάλπη της 15ης Μαΐου είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα στη μεγάλη και ανοιχτή μάχη που έχουμε μπροστά μας για να ξεμπερδεύουμε, να ανασάνουμε και να ξαναδώσουμε περιεχόμενο στην πολιτική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξανακάνει την πολιτική ενδιαφέρουσα δίνοντας το δικαίωμα να μιλήσουν οι πολλοί.Στον αντίποδα των κομμάτων των ελίτ που απέτυχαν, εμείς ακούμε καθαρά την επιθυμία δημοκρατίας, όπως διατυπώνεται από τον κόσμο της δουλειάς και τη νεολαία, τους ανθρώπους που θέλουν οι απόψεις τους και οι προτάσεις τους να πιάνουν τόπο.Στην κάλπη της 15ης Μαΐου θα υπάρξει μία μεγάλη απάντηση ότι η πραγματική πολιτική επιστρέφει στα χέρια των πολλών“, αναφέρει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ψηφοφορία θα γίνει σε τέσσερα (4) εκλογικά κέντρα και θα διαρκέσει από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Τα εκλογικά κέντρα της Πιερίας:

Στην Κατερίνη στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην οδό Αγίας Λαύρας 23

Στο Αιγίνιο στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στην οδό   Αλεξάνδρου Παπάγου 56 & Μακεδονίας

Στην Κονταριώτισσα στο Πρώην Δημαρχείο του Δήμου Δίον

Στο Λιτόχωρο στο ΚΕΠ της δημοτικής Ενότητα Λιτόχωρου  στην οδό Αγίου Νικολάου 15

Καλούμε τους πολίτες να έρθουν την επόμενη Κυριακή, να εγγραφούν στους καταλόγους και με τρία ευρώ να ψηφίσουν. Να στείλουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής με τη συμμετοχή τους. Να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν από εδώ και στο εξής σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που θα λαμβάνουν δημοκρατικά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για το μέλλον της χώρας”, ολοκληρώνεται η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας