ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και επισήμως υποψήφιος για την τοπική του ΚΙΝΑΛ στο δήμο Δίου-Ολύμπου ο Καρτσιώτης

Όπως έγραψε χθες το Olympusmera.gr o Αστέριος Καρτσιώτης θα είναι υποψήφιος για τη Συντονιστική Γραμματεία της Τοπικής Οργάνωσης Δίου-Ολύμπου, καθώς και για σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, (δες εδώ) το οποίο επιβεβαίωσε δημοσιοποιώντας τη δήλωση υποψηφιότητάς του.

Η δήλωση υποψηφιότητας του Αστέριου Καρτσιώτη:

Φίλες και φίλοι,

την Κυριακή 8 Μαΐου το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ καλεί κάθε προοδευτικό πολίτη να συμμετέχει, να συνδιαμορφώσει και να επιλέξει τα όργανα, το όνομα και την πολιτική ταυτότητα του κινήματος.

Μας καλεί να στελεχώσουμε και να επιλέξουμε εκπροσώπους για τα θεσμικά του όργανα και το Συνέδριο που θα το κάνουν και πάλι πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Μας καλεί να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα συμμετοχής και ανατροπής της παρούσας πολιτικής κατάστασης που μέρα με την μέρα υποβαθμίζει τους θεσμούς και την Δημοκρατία, εξαθλιώνει τους πολίτες, συρρικνώνει το κοινωνικό κράτος και βάζει την χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς.

Στην πρόσκληση αυτή, δηλώνω παρών και θέτω υποψηφιότητα για την Συντονιστική Γραμματεία της Τοπικής Οργάνωσης Δίου-Ολύμπου, καθώς και ια σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Ζητώ από τους προοδευτικούς συνδημότες μου να με στηρίξουν με την ψήφοτους για να συμβάλλω στη δημιουργία ενός κόμματος με παρουσία στην τοπική κοινωνία, πολιτικές δράσεις, διαβούλευση, συμμετοχικές διαδικασίες όπου η “βάση” θα αποφασίζει και η ηγεσία θα δεσμεύεται!

Ζητώ να συμμετέχετε μαζικά, για να σηκώσουμε και πάλι τον ήλιο της ελπίδας, τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, ψηλά πάνω από την Ελλάδα!

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας