ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψή του στην πόλη μετά την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, ενώ η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στο πλαίσιο της «αυτό-οργάνωσης» του κόμματος, δηλαδή της διαδικασίας ανασυγκρότησης του κόμματος. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε στην Βέροια, πραγματοποιώντας ομιλία σε κομματικά στελέχη. Η Βέροια ήταν ο πρώτος σταθμός του προγράμματος των επισκέψεων του προέδρου σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, πρόθεση είναι να… αφιερώσει χρόνο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθεί στην πόλη από το απόγευμα του Σαββάτου. Το πρόγραμμα του κ. Ανδρουλάκη είναι υπό διαμόρφωση, θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και θα περιλαμβάνει συναντήσεις με στελέχη, αυτοδιοικητικούς και επισκέψεις σε διάφορες περιοχές.

Την Κυριακή ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ημερίδα του κόμματος για την Υγεία με θέμα: «Για ένα δίκαιο, αποτελεσματικό και αποδοτικό σύστημα υγείας».

Η ημερίδα, σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 11, ενώ πλην του κ. Ανδρουλάκη που θα είναι ο βασικός ομιλητής, εισήγηση θα κάνει ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος Τομεάρχης Υγείας, Γιώργος Φραγγίδης.

Εισηγήσεις αναμένεται να γίνουν και από γιατρούς και υγειονομικούς, μεταξύ άλλων από τους: Γιώργο Τρελλόπουλο, Χρήστο Λιονή, Θεόδωρο Χαμακιώτη κ.α.

Έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν θεσμικοί εκπρόσωποι μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ Πέτρος Κετικίδης, ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Α.Π.Θ., Δημοσθένης Σαρηγιάννης κ.α.

Πηγή: makthes.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας