ΠΟΛΙΤΙΚΗ

20-22 Μαΐου το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ – Ανακοινώνεται η επιτροπή ψηφοδελτίων

8 Μαΐου οι εκλογές για τις δημοτικές & νομαρχιακές οργανώσεις

20-22 Μαΐου το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ - Ανακοινώνεται η επιτροπή ψηφοδελτίων

20-22 Μαΐου στο γήπεδο του Tae Kwon Do, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Την ανακοίνωση αναμένεται να κάνει από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, που συνεδριάζει σήμερα Κυριακή 20/3, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το συνέδριο του κόμματος θα είναι ο τελικός σταθμός μιας διαδικασίας που έχει ως στόχο την ανανέωση των οργανώσεων του κόμματος μέσω της διαδικασίας της αυτοοργάνωσης και αναμένεται να ξεκινήσει με εκλογές για τις δημοτικές & νομαρχιακές οργανώσεις 8 Μαΐου.

Η φιλοδοξία της νέας ηγεσίας είναι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων κομματικών οργανώσεων, που θα προηγηθούν, να αποτελέσουν πολιτικό γεγονός για τις τοπικές κοινωνίες. Θα επιδιωχθεί να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους 270 χιλιάδες πολίτες που πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου αλλά και πολίτες που δεν συμμετείχαν αλλά δείχνουν, μετά και την αλματώδη άνοδο των ποσοστών του Κινήματος Αλλαγής, διάθεση να συμβάλουν στην αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης.

Κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει το στίγμα της πολιτικής του για το επόμενο διάστημα ενώ θα αναφερθεί σε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Επίσης ο Απόστολος Πάνας θα εισηγηθεί το περιεχόμενο και τις διαδικασίες της αυτοοργάνωσης ενώ ο Καραμανώλης αναμένεται να παρουσιάσει τη Ψηφιακή Κοινωνία, μια πλατφόρμα που θα επιτρέψει σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του κόμματος να συμμετάσχει στον διάλογο που θα υπάρξει για την διαμόρφωση του προγραμματικού πλαισίου του ΠαΣοΚ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση της, υπό τον Βαγγέλη Αργύρη, επιτροπής ψηφοδελτίων στην οποία θα συμμετάσχουν στελέχη από όλες τις τάσεις του κόμματος.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα