ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιτόχωρο | Στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου η Σακελλαροπούλου (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στο Λιτόχωρο, η οποία γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878

Λιτόχωρο | Στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου η Σακελλαροπούλου (φωτογραφίες)

To Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στο Λιτόχωρο, η οποία γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878.

Την Πρόεδρο υποδέχτηκαν η πρόεδρος του ΟΦΥΠΕΚΑ, Μαρία Παπαδοπούλου, ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Μητσόπουλος, η προισταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Τομέα Α, Διονυσία Χατζηλάκου, ο προϊστάμενος Τριαντάφυλλος Μπίτος και το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο Κέντρο Πληροφόρησης, το οποίο εξελίσσεται σε τέσσερα επίπεδα αναπαριστώντας την ανάβαση στο βουνό των θεών. Η κ. Σακελλαροπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγριόγατα και το αγριόγιδο του Ολύμπου, ενώ αποδείχθηκε καλή γνώστης των πουλιών. Καθώς η ίδια είναι πεζοπόρος, εξέφρασε την επιθυμία να πεζοπορήσει και στον Όλυμπο.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας