ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα 16/12 το μεσημέρι το “τελευταίο αντίο” στον Γιώργο Τράγκα

Στις 13:00 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς – Η τελευταία επιθυμία του δημοσιογράφου – Το μήνυμα της οικογένειας

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον Γιώργο Τράγκα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, καθώς στις 13:00 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Η οικογένεια του δημοσιογράφου που έφυγε νικημένος από τον κορονοϊό τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου έχει ζητήσει αντί στεφάνων όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την “Κιβωτό του Κόσμου” ή το το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

Η ανακοίνωση της οικογένειά του αναφέρει πως: «H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ. να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος)».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας