ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικάζει το θλιβερό περιστατικό στο γυμνάσιο Αιγινίου ο Φ. Μπαραλιάκος

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στο γυμνάσιο του Αιγινίου σε βάρος του διευθυντή του σχολείου από ομάδα αρνητών του εμβολίου.
Μπαραλιάκος: Οι Πιεριείς καταδικάζουμε με νηφαλιότητα φωνές και πράξεις σαν και αυτές


Αρπαγή από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλή, συκοφαντική δυσφήμηση, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Αυτά είναι τα αδικήματα και τα κακουργήματα για τα οποία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 11μελούς ομάδας των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», που σήμερα το πρωί σε ένα πρωτοφανές και εντελώς ξένο για τα ήθη και τη νοοτροπία της κοινωνίας της Πιερίας περιστατικό, «απήγαγαν» τον γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, του φόρεσαν χειροπέδες και τον «έσυραν» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι Πιεριείς καταδικάζουμε με νηφαλιότητα φωνές και πράξεις σαν και αυτές και στεκόμαστε ενωμένοι στην εθνική προσπάθεια για ομαλή κοινωνική και οικονομική ζωή μέσω των μέτρων προστασίας, του εμβολιασμού και του τείχους ανοσίας.

Για τα υπόλοιπα έχουν ήδη ληφθεί μέτρα από τα όργανα της συντεταγμένης Πολιτείας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας