ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ | Πώς θα ψηφίσουν την Κυριακή στην Πιερία τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος

 Για τις εκλογές ανάδειξης του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και πιθανότατα και την Κυριακή 12 του μήνα, ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του Κινήματος Αλλαγής.

Η ενημέρωση αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εκλογές, καθώς και τις 10 πόλεις και χωριά του νομού όπου θα στηθούν κάλπες.

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής  αναφέρει ότι “στις εκλογές αυτές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής” και διευκρινίζει: “Ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ορίζονται όσες και όσοι συμφωνούν με τις αρχές και τις επιδιώξεις του κινήματος. Κατά τη διαδικασία των εκλογών όποια/ος δεν είναι ήδη μέλος, υποβάλλει αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος και δηλώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος. Μέλη ή φίλοι μπορούν να εγγραφούν Ελληνίδες/Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαπές/οί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας 16 ετών και άνω, οι οποίοι αποδέχονται τις αρχές του   Κίνημα Αλλαγής . Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το Κίνημα Αλλαγής  ”.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού ταυτότητας. Το κόστος συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι 3 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής  θα διεξαχθούν στην Πιερία :

α/αΔήμος                    Εκλογικό Κέντρο 
1ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠνευματικό Κέντρο Κατερίνης (Ισόγειο)
2ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠνευματικό Κέντρο Κατερίνης  (α όροφος)
3ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΔημαρχείο Κάτω Μηλιά 
4ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠρώην  Κοινότητα  Ρητίνης
5ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΚΕΠ Βασ. Γεωργίου , Κορινός 
6ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥΔημαρχείο ΚΕΠ  Λιτόχωρο
7ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥΔημαρχείο Λεπτοκαρυά
8ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥΔημαρχείο Αίθουσα Δ.Σ. Κονταριώτισσα 
9ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΔημαρχείο Αιγίνιο
10ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΔημαρχείο  Κίτρος Πιερίας
11ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΔημαρχείο Μακρύγιαλλος 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα