ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνη | Συγκέντρωση ΚΚΕ 17 Νοέμβρη

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοέμβρη η αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κατερίνη, στο Σιντριβάνι – Πλατάνι.

Στη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός από τη γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Πιερίας της ΚΝΕ Αρχοντία Παπαγεωργίου και κεντρική ομιλία από τον Παπαδόπουλο Αντώνη, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.

Οι δύο ομιλητές αναφέρθηκαν στα συνθήματα του Πολυτεχνείου τα οποία ακόμη και σήμερα παραμένουν επίκαιρα.

Αναφέρθηκαν στην επικίνδυνη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για τις βάσεις, στην παραχώρηση του πεδίου βολής Λιτόχωρου στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας και στο πόσο επικίνδυνη είναι για την ειρήνη και την ασφάλεια της περιοχής. Επίσης αναφέρθηκαν στους αγώνες του σήμερα, στους αγώνες που πρέπει να διεξάγει ο λαός για να διεκδικήσει μόρφωση και εργασία με ανθρώπινες συνθήκες, μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του , ελεύθερο χρόνο και εισόδημα που θα διασφαλίζει αξιοπρεπή ζωή.

Με το πέρας της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε μαχητική πορεία στον πεζόδρομο της Κατερίνης, η οποία κατέληξε στο Άγαλμα της Ελευθερίας όπου και έγινε κατάθεση στεφανιών.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα