ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως: Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων

Κεραμέως: Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων

«Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000 τμήματα σχολείων. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%» σχολιάζει η υπ. Παιδείας

Η Νίκη Κεραμέως έκανε σαφές πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσουν τα σχολεία. Μιλώντας στον Max FM, η υπουργός Παιδείας έκανε σαφές πως δεν υφίσταται «καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων».

Παράλληλα, η κα. Κεραμέως ευχαρίστησε την εκπαιδευτική κοινότητα «για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων». Επίσης, υπογράμμισε πως «κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000» ενώ μιλώντας για το ποσοστό των παιδιών που νοσούν από κορονοϊό, ανέφερε ότι αυτό μειώθηκε από το 29% στο 25%.

«Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%», έγραψε η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο Twitter.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας