ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εσωκομματικές ΝΔ Πιερίας | Μπρουσκέλης: “Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Πιερίας”

Ζητώ τη στήριξη και τη συμμετοχή σας

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο νυν πρρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας στέλνει μήνυμα συσπείρωσης, συμμετοχής και στήριξης στην υποψηφιότητά του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Φίλες και Φίλοι της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας
Είχα την τιμή και την ευθύνη να ηγηθώ της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Πιερίας τα τελευταία δύο χρόνια, αναπληρώνοντας τον αείμνηστο αγωνιστή της παράταξης Γιάννη Κουρινιώτη που αδόκητα έφυγε από τη ζωή.
Στόχευσα στην διεύρυνση της οργάνωσης με νέα στελέχη και στο άνοιγμα αυτής στην κοινωνία ώστε να μην αποτελεί μία αγκυλωμένη κομματική οργάνωση αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Αλλάξαμε τρόπο δράσης με έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη και επικοινωνήσαμε το έργο της κυβέρνησης που είναι πολυποίκιλο και σημαντικό και οδηγεί την χώρα μας στο δρόμο της ανάκαμψης, της προόδου και της ευημερίας. Έδωσα έμφαση στη συλλογική δουλειά και αξιοποίησα κάθε στέλεχος που ήθελε να γίνει μέρος μιας ομάδας που δούλεψε συστηματικά και οργανωμένα. Η δουλειά μας δεν τελείωσε, συνεχίζεται με πολύ όρεξη, διάθεση προσφοράς και πίστη για το καλύτερο.
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ και ζητώ την συμμετοχή σας και τη στήριξή σας.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζεται σε σας και βαδίζει μαζί σας.
Μπρουσκέλης Μπάμπης

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο olympusmera.gr:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα