ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή σήμερα, σε μια έντονου συμβολισμού εκδήλωση, του «Ιδρύματος Καραμανλή»! Παρόντες Μητσοτάκης και Σαμαράς!

Οι συμβολισμοί της παρουσίας σύσσωμης της ΝΔ στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» – Θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής – Θα απευθύνει χαιρετισμό ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα δώσουν το «παρών» υπουργοί βουλευτές και στελέχη της κυβερνητικής παράταξης

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα παρεβρεθούν σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, σε μία έντονου συμβολισμού για την παράταξη εκδήλωση, του Ιδρύματος Καραμανλή, για τα 47 χρόνια της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας και τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής (ο οποίος να σημειωθεί ότι σπάνια τοποθετείται δημοσίως), θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας.

Έχουν προσκληθεί οι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ, καθώς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται τέσσερις εν ζωή υπουργοί από την τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: Οι Αχ. Καραμανλής (ο οποίος έχει και την ευθύνη της αυριανής εκδήλωσης), Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας και ο εκ Καβάλας Γ. Παναγιωτόπουλος (θείος του σημερινού υπουργού Άμυνας, που τότε ήταν υπουργός Μεταφορών). Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο Πέτρος Μολυβιάτης, που ήταν διευθυντής του γραφείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στον χώρο της εκδήλωσης που θα γίνει στον κήπο των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος θα έχουν πρόσβαση μόνο οι προσκεκλημένοι, ενώ από τα ΜΜΕ πρόσβαση στον κήπο, θα έχουν η Δημόσια Τηλεόραση και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που θα δώσουν εικόνες και ήχο pool. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και με live streaming. Οι κωδικοί θα δοθούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας