ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Καραμανλή για τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Στο Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιθανά του Αντώνη Σαμαρά

Ομιλία Καραμανλή για τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου σε εκδήλωση που διοργανώνει το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ άλλων αναμένεται να αναφερθεί στην καταλυτική για το μέλλον της χώρας επιλογή του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας να ενταχθούμε στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, καθώς και σε μια σειρά καταλυτικών αποφάσεων που ελήφθησαν τα κατοπινά χρόνια.

Το παρών στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που θα απευθύνει και χαιρετισμό,. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο στην εκδήλωση να παρευρεθεί και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ο Κώστας Καραμανλής μίλησε δημόσια ήταν στις 27 Οκτωβρίου 2019, σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη (δες ΕΔΩ), ενώ νωρίτερα είχε προβεί και σε μια δήλωση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του Ιουλίου του ίδιου έτους. – και πάλι στη Θεσσαλονίκη – στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας