ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κική Καραγιαννίδου-Τσακιρίδου | Ανακοίνωση υποψηφιότητας για πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Νέας Δημοκρατίας,

Αγαπητά μου μέλη της Ν.Δ. Πιερίας,


        Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ ότι στις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα είμαι υποψήφια για το αξίωμα της Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας.

Είμαι εκλεγμένο μέλος στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Πιερίας εδώ πολλά χρόνια. Έχω υπηρετήσει την κομματική οργάνωση της Ν.Δ. Πιερίας ως εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης αλλά και ως αιρετό μέλος της πρώην ΝΟ.Δ.Ε., νυν Δ.Ε.Ε.Π  Ν.Δ. Πιερίας. Ήμουν πάντα παρούσα στην πρώτη γραμμή και στα εύκολα και στα δύσκολα χρόνια. Πάντα υπερασπιζόμενη τις αρχές και τα ιδανικά της παράταξη μας. Έτσι και σήμερα, δεν θα μπορούσα να μην προσφερθώ με δυναμικότητα, εργατικότητα και να προσπαθήσω από τη θέση ευθύνης της προέδρου μετά την απώλεια του τελευταίου εκλεγμένου αποβιώσαντα πρόεδρο Γιάννη Κουρινιώτη να στηρίξω την Νέα Δημοκρατία.

Τα επόμενα δύο χρόνια οι προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας, η Νέα Δημοκρατία αλλά και η Δ.Ε.Ε.Π  Πιερίας θα είναι πολλές και δύσκολες.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την ψήφο και την στήριξη σας. Ζητώ την ψήφο του απλού μέλους που γνωρίζει από αγώνες και θα επιλέξει ένα μέλος της να τον εκπροσωπήσει. Και αν Θεού θέλοντας εκλεγώ με την ψήφο σας,  τα μέλη της Ν.Δ. Πιερίας θα έχουν ρόλο, λόγο και άποψη. Υπόσχομαι την άριστη συνεργασία την οποία θα έχουμε για το καλό της παράταξης.

 Γιατί αυτή είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών που στέκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία και στον απλό λαό, την οποία υπηρέτησα τόσα χρόνια χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και θα συνεχίσω να την υπηρετώ. Πρέπει να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας της παράταξης. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι, ενωμένοι και δυνατοί.

Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύω, και δεσμεύομαι γι’ αυτό, ότι δεν περισσεύει κανείς και όλοι, όσοι πραγματικά θέλουν να προσφέρουν, ανιδιοτελώς και πέρα από μικροκομματικές ή άλλες σκοπιμότητες, πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 νικητής θα αναδειχθεί μόνο ο τόπος μας, με πρωταγωνιστή την Νέα Δημοκρατία.

Σας ευχαριστώ

Κική Καραγιαννίδου-Τσακιρίδου

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας